One thought on “Over ons

 1. Kidz 5 a Day: Eet uw kind voldoende groeten en fruit?

  Vrijwel alle kinderen eten niet genoeg groente en fruit (RIVM onderzoek, oktober 2011). Met alle mogelijke gevolgen van dien. Maar hoe zorg je dan dat je kind dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Kidz 5 a Day biedt een eenvoudig oplossing: een voedzaam poeder dat bestaat uit 33 verschillende biologisch geteelde groenten en fruit met de smaak van chocolade. Een puur product, zonder kunstmatige smaak- , geur- en kleurstoffen, Na Engeland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Denemarken is Kidz 5 a Day vanaf januari ook verkrijgbaar in Nederland en België.

  Volgens de normen zouden opgroeiende kinderen drie opscheplepels groente per dag moeten eten. Maar niet iedere ouder krijgt dat zonder problemen bij zijn kroost voor elkaar. En –hoe belangrijk we het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen ook vinden- niet elke ouder heeft de puf of de tijd om daar een dagelijkse strijd van te maken.
  Daarom is Kidz 5 a day ontwikkeld. Kidz 5 a day is een natuurlijk groente- en fruitpoeder met een aangename chocoladesmaak (cacao is één van de ingrediënten). Het is samengesteld uit 33 verschillende groente- en fruitsoorten die komen uit de vijf verschillende kleurgroepen. Mix Kidz 5 a day met melk (koe -, soja of rijst-) of water en je krijgt een bijzonder voedzame shake. In één glas Kidz 5 a day zitten alle voedingsstoffen die kinderen dagelijks nodig hebben. Puur, biologisch geteeld en zonder toevoeging van allerlei overbodige supplementen .
  Kidz 5 a day kost 39,95 voor een maandverpakking.
  Consumenten die niet tevreden zijn, krijgen het volledige aankoopbedrag teruggestort.

  Meer weten over Kidz 5 a day? Kijk op http://www.kidz5aday.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *