Babydraagzak

Vandaag de dag zijn ouders druk met allerlei zaken; werk, gezin en ontspanning. Je komt als papa of mama dan al snel tijd en aandacht te kort voor je kind. Als je dan samen met je baby bent, wil je die graag zo dicht mogelijk bij je houden. Een draagzak is dan een leuke oplossing.

Draagzak voor baby

Met een draagzak kan je je baby dicht op je houden. Er zijn diverse varianten van babydraagzakken. Je hebt een buikdrager, rugdrager en heupdrager. Bekende merken zijn Baby Bjorn, Stokke en Chicco. Wij hebben verschillende modellen beoordeeld, waarbij wij vooral kijken naar het feit of de drager ook kan gebruiken nadat je kind 6 maanden is. Anders is het wel erg kort dat je het product kan gebruiken, en dat is zonde en geeft geen invulling aan de wens om meer contact met je kind te hebben.

Overzicht babydraagzakken

– Baby Bjorn is toch wel het bekendste merk als het om babydraagzakken gaat. De Baby Bjorn Comfort Carrier is geschikt voor kinderen tot twee jaar. Een erg goede buikdrager, zeer geschikt voor baby’s.
– de Stokke MyCarrier is een afgeleide van de Bay Bjorn. Ook een mooi model, en geschikt tot 3 jaar. Eerst op de buik naar de ouder toe, dan op de buik van de ouder af en ten slotte op de rug.
– de Chicco Go buikdrager biedt ook de kwaliteit die je van dit wereldmerk mag verwachten. Geschikt tot 1 jaar, dus maar beperkte gebruiksduur!.

In onze zoektocht komen we ook minder bekende draagzakken tegen. Zelf zijn wij erg gecharmeerd van de MiniMonkey draagdoek. Een soort kruizing tussen een draagzak en een draagdoek. Deze draagdoek biedt namelijk als een van de weinige de mogelijkheid om je kind op je heup te dragen. Erg leuk voor kinderen van een half jaar tot en met 2 jaar. Wij gaan in elk geval deze bestellen.

Alle rechten voorbehouden. De uitgever van deze website heeft geen belang in of beloning van de getoonde producten. Bovenstaande vergelijking is van objectieve aard en beoogt geen advies te zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *